Roadtrip Challenge 2018

28 & 29 september 2018

De Roadtrip Challenge is een 2 daagse roadtrip van ongeveer 500 kilometer door Nederland en soms ook een stukje door Duitsland of België. Vol avontuur en leuke opdrachten. Door tijdens deze rally opdrachten uit te voeren kun je punten scoren. Het team met de meeste punten wint de rally.

Start & Finish

Start en finish vinden plaats bij tankstation de Pam aan de Urkerweg 1 op Urk. Je hebt de mogelijkheid om de laatste benodigdheden in te slaan zoals, brandstof, eten en drinken, vloeistof en bandenspanning controle. De route en de opdrachten krijgt iedereen bij de start. Voor onderweg krijg je natuurlijk een paar kauwgomballen. De start is op vrijdag 28 september 2018 en finish op zaterdag 29 september 2018.

Eat Sleep Ride

De overnachting is niet bij het inschrijfgeld inbegrepen. De meeste deelnemers boeken liever zelf een overnachting naar eigen wensen. We willen je natuurlijk wel graag wat tips geven waar je voor low budget toch lekker kunt eten, prima kunt slapen en ontbijten. 

Route

De route is elk jaar anders en zit vol uitdaging. Je komt dwars door verschillende nationale parken en rijdt door dorpjes en over wegen waar je waarschijnlijk nog nooit bent geweest. Tussendoor heb je tijd nodig om super gave opdrachten uit te voeren.

Prijzen

  • De 1e prijs is de felbegeerde Kauwgombalcup gevuld met kauwgomballen en een geldbedrag van €300,-.
  • De 2e prijs is een kleine Kauwgombalcup.
  • De 3e prijs is een troost prijsje.
  • Orginaliteits prijs: Degene met de orgineelst gepimpte auto wint deze prijs.

Regelement & Handboek

Er kunnen altijd nog wijzigingen in het reglement en handboek verwerkt worden. Dit zal verder geen invloed hebben als je al aangemeld bent. We zorgen dat het bijgewerkte handboek altijd up to date online staat.

Inschrijven

Het inschrijven werkt heel eenvoudig. Je meld je aan door op de website het aanmeldings formulier in te vullen en te versturen. Binnen 24 uur krijg je reactie met de verdere gegevens. Het inschrijven per team kost €150,- euro. Een team bestaat uit 2 personen (driver & navigator). Voor ieder extra teamlid betaal je €30 extra. Voor de Roadtrip Challenge 2018 zijn 50 startbewijzen beschikbaar. Aanmelden kan tot twee weken voor de start.