Partner worden van de Kauwgombalcup?

Ondernemers

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen voor jouw bedrijf. Bij de Kauwgombalcup heb je de mogelijkheid om je bedrijf te promoten op een unieke manier. De Kauwgombalcup organiseert autorally's en daarbij maken we gebruik van veel rallyproducten. Hier kan jouw logo op komen te staan!

Waarom bij De Kauwgombalcup?

De Kauwgombalcup is begonnen met 1 autorally. Maar dit zijn er ondertussen al drie! We zijn van 2 teams naar bijna 50 teams gegroeid en het worden er steeds meer! Onze autorally's beginnen steeds bekender te worden en op deze manier kun je veel mensen en bedrijven bereiken door jouw onderneming bij onze rally's te promoten.

Het startpakket

In het startpakket die alle teams bij de start van een rally krijgen zit het rallyschild en de stickers voor op de auto. Hier kan jouw bedrijfslogo op komen te staan. Deze schildjes en stickers worden voor alle rally's gemaakt. Alle deelnemers krijgen een schildje die ze mogen houden.

Start / finish boog

De start / finish boog staat bij elke rally die de kauwgombalcup organiseert. Ook hierop kan jouw bedrijfslogo worden geplaatst.

Partner bedrijven

Snack Drive Urk is een bezorg / afhaal service voor al uw lekkere snacks. Ook voor maaltijden kunt u bij ons terecht. Heeft u onze heerlijke broodjes Jamballa al geproefd? Bestel nu in de app!

Meer informatie

Echt opvallen als onderneming? KIEK reclame brengt jouw bedrijf in beeld door signing, autobelettering, gevelreclame en meer!     

Meer informatie

Handelsonderneming VELLEMA, gevestigd in Dronten / Flevoland, is leverancier van reinigingsproducten, cleaners en (auto)poetsmiddelen voor rijtuigen en boten.

meer informatie

Een goede verzekering is meer dan een lage premie! Schol verzekeringen biedt tal van verzekeringen voor particulieren en bedrijven.

Meer informatie

Bouwbedrijf De Zeewering is een betrouwbare partner als het gaat om de realisatie van uw bouwproject. Van dakraam tot luxe woningbouw en van industriële bedrijfsgebouwen tot en met de voedingssector.

Meer informatie

Tankstation de PAM staat voor ‘Petrol, Automotive en Management’. Wij leveren brandstoffen en olieproducten. In de shop hebben we een assortiment van food&non-food producten.

Meer informatie

Kom in aanmerking om partner te worden.

Aanmelden

© Kauwgombalcup