Adverteren bij de Kauwgombalcup?

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen om je bedrjif te laten groeien. Bij ons heb je de mogelijkheid om je bedrijf op een unieke manier op de kaart te zetten. De Kauwgombalcup organiseert autorally's en daarbij maken we gebruik van allerlei rallyproducten, en daar kunnen we het logo van jouw bedrijf op zetten.

Wat kunnen wij bieden?

Wij houden ons vooral bezig met het organsieren van autorally's. Dit doen wij ook op maat voor bedrijven en groepen. Onze rally's hebben een groot bereik. Niet alleen krijgen we steeds meer deelnemers, maar ook steeds meer toeschouwers bij de start en finish. Daarbij beland er veel foto en video materiaal op sociaal-media. Bij onze rally's maken wij gebruik van veel rally gerelateerde producten voor de ultieme rally-uitstraling. Hierop kan jouw bedrijfslogo komen te staan en is tijdens onze rally's dan niet te missen! 

Het startpakket

In het startpakket die alle teams bij de start van een rally krijgen zit het rallyschild en de stickers voor op de auto. Hier kan jouw bedrijfslogo op komen te staan. Ook heb je de mogelijkheid iets toe te voegen in het startpakket.

Start / finish boog

De start / finish boog staat bij elke rally die wij organiseren. Ook hierop kan jouw bedrijfslogo worden geplaatst.

Partner bedrijven

Snack Drive Urk is een bezorg / afhaal service voor al uw lekkere snacks. Ook voor maaltijden kunt u bij ons terecht. Heeft u onze heerlijke broodjes Jamballa al geproefd? Bestel nu in de app!

Meer informatie

Echt opvallen als onderneming? KIEK reclame brengt jouw bedrijf in beeld door signing, autobelettering, gevelreclame en meer!     

Meer informatie

Een goede verzekering is meer dan een lage premie! Schol verzekeringen biedt tal van verzekeringen voor particulieren en bedrijven.

meer informatie

Partner worden: