Member worden van de Kauwgombalcup?

Ondernemers

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen voor jouw bedrijf. Bij de Kauwgombalcup heb je de mogelijkheid om je bedrijf te laten promoten op een wel hele leuke manier. De Kauwgombalcup organiseert autorally's dus daar komt het een en ander bij kijken aan rally producten. Hier kan jouw logo op komen te staan!

Waarom bij De Kauwgombalcup?

De Kauwgombalcup is begonnen met 1 autorally. Maar dit zijn er ondertussen al twee! We zijn van 2 teams naar bijna 50 teams gegroeid en het worden er alleen maar meer! Onze autorally's beginnen steeds populairder te worden op deze manier kun je veel mensen en bedrijven bereiken door jouw onderneming samen met De Kauwgombalcup te promoten.

Rally schildjes

Op de rally schildjes van de Kauwgombalcup kan jouw bedrijfslogo komen te staan. Deze schildjes worden voor alle rally's gemaakt. Alle deelnemers krijgen een schildje die ze mogen houden. Ook krijgen alle bedrijven die erop staan een schildje als aandenken.

Start / finish boog

De start / finish boog staat bij elke rally die de kauwgombalcup organiseert. Ook hierop kan jouw bedrijfslogo worden geplaatst.

Kauwgombalcup Members

Zoekt u een betrouw en betaalbare transporteur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bedienen graag uw klanten in geheel Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

Meer informatie

Wij hebben ruime ervaring met APK keuringen, onderhoud van alle merken auto's.Vrijwel alle onderdelen voor uw auto kunnen wij binnen een zeer korte tijd leveren en monteren.

Meer informatie

Handelsonderneming VELLEMA, gevestigd in Dronten / Flevoland, is leverancier van reinigingsproducten, cleaners en (auto)poetsmiddelen voor rijtuigen en boten.

meer informatie

Snijder Reclame is het ontwerp/productiebureau voor het ontwikkelen van uw huisstijl en alle vormen van reclame m.b.t. promotie van uw bedrijf.

Meer informatie

Autoschade herstel bedrijf CP op Urk is het adres voor al uw schades, taxatie's, onderdelen en spuitwerk. Kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Meer informatie

Tankstation de Pam. Verkoop van brandstoffen, auto onderhoudsproducten, food en non-food producten en autowassen.

Meer informatie

Aanmelden als member

Aanmelden

© Yourbrand