Je eigen rally

Ben jij klaar met die standaard saaie bedrijfsuitjes of dagjes weg met je vrienden en ben je toe aan wat meer uitdaging? Dan kan de Kauwgombalcrew dat voor jou regelen! Een roadtrip of autorally geheel naar eigen smaak. Wil je liever een relaxed dagje weg of ben je meer voor avontuur? Gooi samen met je vrienden of collega's ouderwets de wegenkaart op tafel. Tijdens een borrel en een bitterbal garnituur komen de mooiste ideeën naar boven. Je eigen autorally laten organiseren vol gaaf roadtrip avontuur en weergaloze opdrachten. Wij organiseren voor jou de leukste autorally ooit!

Een content titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Rally pakket

Het Kauwgombalcup rallypakket bestaat uit het unieke routeboek met route's over wegen die misschien nog nooit zijn bereden, weergaloze opdrachten voor de grootste funfactor die je niet mag missen en de gewilde rallyschildjes en stickers voor de ultieme rallylook van je voertuig. De Kauwgombalcrew organiseert met plezier uw rally. We rijden van te voren altijd zelf de route om alles perfect te plannen. Ook zijn we bij de rally aanwezig om alles in goede banen te leiden en leggen alle teams het een en ander uit over de rally en de opdrachten. Ben jij al klaar voor de start?

Geen saai dagje weg!

Route

De Kauwgombalcup is specialist op het gebied van roadtrip routes bedenken en plannen. Wil je 4X4 rijden, tulpenroute doen of op citytrip gaan? Het kan allemaal.

Opdrachten

Willen jullie een rally met gekke opdrachten of juist op tijd rijden? We maken het helemaal zoals jullie het willen. 

Rallyschildjes & Stickers

Voor jouw ultieme rally uitstraling bieden wij rallyschildjes en stickers aan voor op de voertuigen. De schidjes en stickers worden gepersonaliseerd naar jouw rally thema.

Aantal dagen

Je kunt er een dagje van maken, maar je kunt er ook een weekje weg van maken! Waar heb je zin in? Laat het ons weten!

Kosten

De kosten van de rally heb je natuurlijk zelf in de hand. Die zijn afhankelijk van wat je allemaal wil. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

Voorwaarden

De voorwaarden om je eigen rally samen te kunnen stellen zijn: minimaal 5 teams (5 auto's). En een gezellige groep met veel enthousiasme!

Route

Met een ondertitel

De route is elk jaar anders en zit vol uitdaging. Je komt dwars door verschillende nationale parken en rijdt door dorpjes en over wegen waar je waarschijnlijk nog nooit bent geweest. Tussendoor heb je tijd nodig om super gave opdrachten uit te voeren. De route blijft geheim tot aan de start van de rally.

Bekijken

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Versturen

© Yourbrand