The Victory Miles

Een content titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

The Victory Miles Zweden

Tijdens de Victory Miles werk je 2000 mijl aan je karakter. In zes dagen rond het grootste meer van Zweden. Ervaar de trekkracht van de Siberische Husky's tijdens een sledehonden tocht. Alle elementen staan symbool voor jouw persoonlijke krachtmeting om blokkades uit de weg te ruimen die een leven met God in de weg staan. Slechte karaktereigenschappen elimineren. Angsten en twijfels ontkrachten om beslissingen te nemen in een relatie of bedrijf. Elke mijl wordt een geestelijke overwinning. Elke mijl een V-mile. 

Lees bijbelteksten in ongerept natuurgebied. Wordt verrast door nieuwe inzichten totdat het je begint te duizelen van verwondering. Fantastisch, want dat heb je nodig om God de 'tank' van je hart tot de laatste druppel te vullen. Tijdens deze rally geen toegang tot je volle agenda. Geen algoritme's die jouw leven bepalen. God is de enige die jou gaat verleiden om na deze rally elke mijl in jouw leven met Hem op avontuur te gaan.

Wat kost het mij?  Het kost je een gesprek met je partner, ouders, vriend of vriendin om goedkeuring te krijgen dat je zes dagen van de radar verdwijnt. Heb je die missie volbracht, verzamel dan een bak met lef om jouw Victory Miles te maken. Je wordt misselijk van heimwee naar je 'comfort zone' en, het kost je overgave tot 'op het bot' om in onverwachte situaties dieper de stem van God door te laten dringen. Financieel gezien kost het 795,00 euro per persoon.

Wat krijg ik ervoor terug? De kosten zijn incl. retour overtocht, overnachtingen, eten en drinken op locatie, activiteiten en coachingsprogramma. Brandstofkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. De investering die je doet valt in het niet bij wat je ervoor terug krijgt. Je ontvangt een weergaloze ervaring waarmee jij anderen gaat inspireren. Je hebt 'ballast gedumpt' in het Vättern meer of laat het meesleuren in de langste rivier van Zweden. Je gaat het gaaf vinden om oude patronen op de 'tekentafel' te leggen om als nieuwe bouwstenen te gebruiken in het koninkrijk van God. Je zult merken dat het niet onopgemerkt blijft als je vanuit die overtuiging nadenkt over je werk of relatie. Je 'krijgt het vizier van een Sniper' die doeltreffender de belemmering van jouw geestelijke groei kan elimineren. Je krijgt nieuwe vriendschappen en tenslotte krijgt elk team een Victory Miles rally pakket.

Programma

Dag 1                                                   

Vertrek vanaf Urk naar Travemünde, Duitsland. Daar nemen we 's avonds de veerboot naar Trelleborg, Zweden. Tijd genoeg om te eten en elkaar het hemd van het lijf te vragen. Tijdens de overtocht zou je natuurlijk ook nog een powernap kunnen doen.  

Dag 2

Aankomst Trelleborg, Zweden. Vertrek naar onze bestemming in Värmland. Vanaf Trelleborg vermijden we de grote snelwegen en worden we vanaf Trollhättan geconfronteerd met de eerste contouren van het grootste meer van Zweden. Onderweg maken we een stop voor een 'close encounter' met het Vättern meer. Vervolgens trekken we langs het meer naar ons verblijf 100 kilometer vanaf Karlstad. Acclimatiseren, eten, sterke verhalen vertellen en in de kooi. Dit word ons 'base-camp'  voor twee dagen.  

Dag 3

07.00 uur: ontbijt en briefing.           08.00 uur start dagprogramma. Tijdens een prachtige en fysieke Hike zetten we een aantal bijbelteksten in verrassende perspectieven. Deze dag staat in het teken van 'roadblocks' uit de weg ruimen die jouw Victory in de weg staan. Door fysieke en mentale opdrachten uit te voeren loop je tegen je eigen beperkingen aan. Er staat een verrassend element op de planning. De hike en de opdrachten worden door een goed opgeleide en ervaren coach gedaan.

Dag 4

Vandaag werken we naar de climax van onze Victory; de trekkracht trotseren van levenslustige Husky's. De Husky's laten ons fysiek ervaren dat slechte karaktereigenschappen blijven trekken. We hebben 'Power' nodig om de regie te krijgen over sterke verleidingen. Goede mindset en geestelijke overtuiging geven het weergaloze gevoel van Vrijheid. Na de sledehondentocht trekken we langs de langste rivier van Zweden naar beneden. We overnachten in de buurt van Ransäter.

Dag 5

Vroeg opstaan en de Victory Miles tot ons door laten dringen. We trekken het laatste stuk langs het Vättern meer. Onderweg maken we nog een paar mooie stops. We komen in de avond aan in Trelleborg. Mooi moment om de trip te evalueren.  

Dag 6

Vandaag maken we vanaf Trelleborg de overtocht terug naar Travemünde. Overnachten en ontbijten op de boot. We finishen onze Victory Miles op Urk met het vieren van onze overwinningen met familie en vrienden. 

Aanmelden kan tot 31 december 2018!

De route rond het Vättern meer in Zweden

Let op: er kunnen nog wijzigingen in het programma komen. Meer details over de route en het programma krijg je voortijdig aangereikt.  

© Yourbrand