Route & opdrachten

De route en opdrachten zijn altijd anders en zitten vol uitdaging. Je komt dwars door verschillende nationale parken en rijdt door dorpjes en over wegen waar je waarschijnlijk nog nooit bent geweest. Tussendoor heb je tijd nodig om de gekste opdrachten ooit uit te voeren. Je krijgt een lijst met opdrachten die je samen met je team moet doen om punten te scoren. Elke editie verzinnen we de gekste dingen. 'Probeer samen met je team gratis in Attractiepark Slagharen te komen en ga daar met je hele team in de Free Fall'. Of 'Ga douchen bij een Duitser'. De route en opdrachten blijven geheim tot aan de start van de rally.

Startpakket

Het startpakket krijg je bij de start. In het startpakket zitten het rallyschild, de deurstickers, het routeboek met de route en opdrachten. Het kan ook zijn dat het rallyschild en de deurstickers opgestuurd worden zodat je die al op de auto kunt bevestigen.

Prijzen

Het team met de meeste punten wint de rally en de felbegeerde cup gevuld met kauwgomballen + €300,- euro. Let op! De cup is een wisseltroffee. Het winnende team moet de volgende editie de cup verdedigen als ze hun titel willen behouden. Deelname is dan gratis.

Auto

Alle auto's met een bouwjaar t/m 2005 mogen meedoen aan de rally. Dus je auto moet 16 jaar of ouder zijn.

Pimp your ride!

Scoor punten met het pimpen van de auto! Bij de start gaan wij de auto keuren en krijgen jullie al de eerste punten voor bepaalde items die zijn bevestigd op de auto.

Vlag

Een gepersonaliseerde vlag van het team van minimaal 1 meter.

25 punten

Sticker

Een gepersonaliseerde sticker op de auto van het team.

25 punten

Zwaailicht

Een gemonteerd en werkend zwaailicht op het dak van de auto.

50 punten

Toeter

Een werkende toeter met een leuke melodie of mooie klank. (Dus niet de standaard claxon op de auto.)

50 punten

Kleur

De auto is fel roze of oranje, knal geel of vies groen.

100 punten

Heeft jouw team de gaafst en meest uniek gepimpte auto dan win je de originaliteitsprijs!

Inschrijven

Het inschrijven werkt heel eenvoudig. Je besteld een startbewijs voor een team van twee personen. Heb je meer personen in je team dan vink je het aantal extra personen aan in de bestellijst. Het inschrijven kost €149,- euro per team van twee personen inclusief auto. Elk extra teamlid kost €49,- euro extra. Let op, deelname is vanaf 16 jaar. Voor zowel de zomereditie als de wintereditie zijn 25 startbewijzen beschikbaar dus wees er snel bij want vol=vol!