Route & opdrachten

De route en opdrachten zijn altijd anders en zitten vol uitdaging. Je komt dwars door verschillende nationale parken en rijdt door dorpjes en over wegen waar je waarschijnlijk nog nooit bent geweest. Tussendoor heb je tijd nodig om de gekste opdrachten ooit uit te voeren. Je krijgt een lijst met opdrachten die je samen met je team moet doen om punten te scoren. Elke editie verzinnen we de gekste dingen. De route en opdrachten blijven geheim tot aan de start van de rally.

Startpakket

In het startpakket zitten het rallyschild en de deurstickers. Het routeboek met de route en opdrachten krijg je bij de start. Het rallyschild en de deurstickers worden naar je opgestuurd zodat je die al tijdig op de auto kunt bevestigen.

Prijzen

De 1e plek: De felbegeerde Kauwgombalcup gevuld met kauwgomballen + €300,- euro + een gratis startbewijs voor de volgende editie om de titel te verdedigen.
De 2e plek: €150,- euro + kauwgomballen.
De 3e plek: €75,- euro + kauwgomballen.
De originaliteitsprijs: €100,- euro + kauwgomballen. 

Let op! De cup is een wisseltroffee. Het winnende team moet de volgende editie de cup verdedigen als ze hun titel willen behouden.

Auto

Je auto mag maximaal het bouwjaar 2005 hebben en mag geen haartje nieuwer zijn. Wij kijken niet naar de dagwaarde van de auto. Er zijn geen verschillende categorieën want we houden niet van verdeeldheid. Iedereen die deelneemt maakt kans op de prijzen!

Pimp your ride!

Scoor punten met het pimpen van de auto! Bij de start gaan wij de auto keuren en krijgen jullie al de eerste punten voor bepaalde items die zijn bevestigd op de auto.

Vlag

Een gepersonaliseerde vlag met de teamnaam van minimaal 1 meter op de auto.

25 punten

Sticker

Een gepersonaliseerde sticker met de teamnaam op de auto.

25 punten

Zwaailicht

Een gemonteerd en werkend zwaailicht op het dak van de auto.

50 punten

Toeter of sirene

Een werkende toeter of sirene met een leuke melodie of mooie klank. (Dus niet de standaard claxon op de auto.)

50 punten

Thema

Het hele team, inclusief auto, is helemaal in hetzelfde thema en alle teamleden moeten verkleed zijn.

75 punten

Kleur

De auto is op een creatieve manier helemaal fel roze of oranje, knal geel of gif groen gemaakt. (Dus niet de originele kleur van de auto.)

100 punten

Heeft jouw team de gaafst en meest uniek gepimpte auto dan maak je kans op de originaliteitsprijs!

Overnachting

De Kauwgombalcup is een tweedaagse rally. Dit betekend dat je ook ergens moet overnachten. Voor de wintereditie moet je zelf een hotel regelen in de buurt van de finishlocatie. Bij de zomereditie zit de overnachting er wel bij in en kun je op de Kauwgombalcup camping slapen. Je kunt hier een tent opzetten of in je auto of camper slapen. De camping heeft altijd goede sanitaire voorzieningen. Het is ook mogelijk om zelf een overnachting te regelen in de buurt van de finishlocatie maar dat is natuurlijk niet gezellig.

Eten & drinken

Eten & drinken is voor eigen rekening. Bij de wintereditie kun je bij de finish op dag 1 en dag 2 eten en drinken op locatie verkrijgen. Bij de zomereditie, op de camping moet iedereen zelf voor eten en drinken zorgen, je kunt bijvoorbeeld een BBQ voor de hele camping organiseren. Bij de finish op dag 2 is eten en drinken op locatie te verkrijgen. Bij zowel de zomereditie als de wintereditie is bij de start koffie en thee verkrijgbaar.

Start & finish locatie

zomereditie 2023

Doe je zelf niet mee maar wil je wel de sfeer van de Kauwgombalcup proeven? Kom dan gezellig even langs bij de start of finish! Er is bij de start koffie en thee verkrijgbaar en bij de finish kun je ook gezellig een drankje drinken.
START vrijdag 15 september om 09:30 uur.
FINISH zaterdag 16 september om 18:00 uur.
Het adres is: Staartweg 20, 8321 NB, Urk
Tot dan!

Inschrijven

Het inschrijven werkt heel eenvoudig. Je besteld een startbewijs voor een team van twee personen. Heb je meer personen in je team dan vink je het aantal extra personen aan in de bestellijst. Let op, deelname is vanaf 18 jaar. Voor zowel de zomereditie als de wintereditie zijn 30 startbewijzen beschikbaar. Voor de zomereditie 2024 zijn 50 startplekken vrijgemaakt omdat dit de 10e editie is dus dat gaat we vieren!

Volg alle gekkigheid op socialmedia!

© 2023 by Kauwgombalcup