Wat kun je winnen?

  • De 1e plek: De felbegeerde Kauwgombalcup gevuld met kauwgomballen + €300,- euro + een gratis startbewijs voor de volgende editie om de titel te verdedigen.
  • De 2e plek: €150,- euro + kauwgomballen.
  • De 3e plek: €75,- euro + kauwgomballen.
  • De originaliteitsprijs: €100,- euro + kauwgomballen. 

Wat zit er bij het inschrijfgeld inbegrepen?

Je krijgt het Kauwgombalcup startpakket. Dit bestaat uit een rallyschild en deurstickers voor op de auto, het routeboek met de unieke route en knettergekke opdrachten. En misschien valt jouw team nog wel in de  prijzen. Maar het belangrijkste is natuurlijk de onvergetelijke ervaring!

Kan ik mijn inschrijving ook annuleren?

Ja dat kan, maar zoals overeengekomen bij inschrijving restitueren wij niet. Het is dus wel slim om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Het startbewijs is in geen enkel geval overdraagbaar. Ook mag deze niet doorverkocht worden.

Kan de organisatie de rally annuleren?

Als de rally door overmacht niet mogelijk is; denk hierbij aan (natuur)rampen, stakingen, epidemieën, oorlogen etc. dan behoudt de organisatie zich het recht om de editie te verplaatsen naar het volgende jaar. Er vindt in GEEN geval restitutie plaats. Betaalde deelnames worden verplaatst naar het volgende jaar. De organisatie doet zijn uiterste best dit vroegtijdig te communiceren.

Volg alle gekkigheid op socialmedia!

© 2022 by Kauwgombalcup