Met wat voor auto mag je meedoen?

Alle auto's met een bouwjaar t/m 2005 mogen meedoen aan de rally. Dus je auto moet 16 jaar of ouder zijn. Verder moet je auto natuurijk voldoen aan de wettelijk geldende eisen.

Wat kun je winnen?

Het team met de meeste punten wint de rally en de felbegeerde cup gevuld met kauwgomballen + €300,- euro. Ook krijgen de winnaars een gratis startbewijs voor de volgende editie om de titel te verdedigen.

Wat zit er bij het inschrijfgeld inbegrepen?

Je krijgt het Kauwgombalcup startpakket. Dit bestaat uit een rallyschild en deurstickers voor op de auto, het routeboek met de unieke route en knettergekke opdrachten. En misschien valt jouw team nog wel in de  prijzen. Maar het belangrijkste is natuurlijk de onvergetelijke ervaring!

Kan ik mijn inschrijving ook annuleren?

Ja dat kan, maar zoals overeengekomen bij inschrijving restitueren wij niet. Het is dus wel slim om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Het startbewijs is in geen enkel geval overdraagbaar. Ook mag deze niet doorverkocht worden.

Kan de organisatie de rally annuleren?

Als de reis door overmacht niet mogelijk is; denk hierbij aan (natuur)rampen, stakingen, epidemieën, oorlogen etc. dan behoudt de organisatie zich het recht om de editie te verplaatsen naar het volgende jaar. Er vindt in GEEN geval restitutie plaats. Betaalde deelnames worden verplaatst naar het volgende jaar. De organisatie doet haar uiterste best dit vroegtijdig te communiceren.

Wat kost het inschrijven?

Het inschrijven voor de zomereditie 2021 kost €149,- euro per team van twee personen inclusief auto. Elk extra teamlid kost €49,- euro extra.