Veel gestelde vragen

Bekijk hier de veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Met wat voor auto mag je meedoen?

Je auto mag maximaal het bouwjaar 2005 hebben en mag geen haartje nieuwer zijn. Wij kijken niet naar de dagwaarde van de auto. Er zijn geen verschillende categorieën want we houden niet van verdeeldheid. Iedereen die deelneemt maakt kans op de prijzen!

Wat kun je winnen?

  • De 1e plek: De felbegeerde Kauwgombalcup gevuld met kauwgomballen + €300,- euro + een gratis startbewijs voor de volgende editie om de titel te verdedigen.
  • De 2e plek: €150,- euro + kauwgomballen.
  • De 3e plek: €75,- euro + kauwgomballen.
  • De originaliteitsprijs: €100,- euro + kauwgomballen. 

Wat zit er bij het inschrijfgeld inbegrepen?

Je krijgt het Kauwgombalcup startpakket. Dit bestaat uit een rallyschild en deurstickers voor op de auto, het routeboek met de unieke route en knettergekke opdrachten. En misschien valt jouw team nog wel in de  prijzen. Maar het belangrijkste is natuurlijk de onvergetelijke ervaring!

Kan ik mijn inschrijving ook annuleren?

Ja dat kan, maar zoals overeengekomen bij inschrijving restitueren wij niet. Het is dus wel slim om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Het startbewijs is in geen enkel geval overdraagbaar. Ook mag deze niet doorverkocht worden.

Kan de organisatie de rally annuleren?

Als de rally door overmacht niet mogelijk is; denk hierbij aan (natuur)rampen, stakingen, epidemieën, oorlogen etc. dan behoudt de organisatie zich het recht om de editie te verplaatsen naar het volgende jaar. Er vindt in GEEN geval restitutie plaats. Betaalde deelnames worden verplaatst naar het volgende jaar. De organisatie doet zijn uiterste best dit vroegtijdig te communiceren.

Is de overnachting bij het inschrijfgeld inbegrepen?

De Kauwgombalcup is een tweedaagse rally. Dit betekend dat je ook ergens moet overnachten. Voor de wintereditie moet je zelf een hotel regelen in de buurt van de finishlocatie. Bij de zomereditie zit de overnachting er wel bij in en kun je op de Kauwgombalcup camping slapen. Je kunt hier een tent opzetten of in je auto of camper slapen. De camping heeft altijd goede sanitaire voorzieningen. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een overnachting te regelen in de buurt van de finishlocatie.

Hoe zit het met eten en drinken?

Eten & drinken is voor eigen rekening. Bij de wintereditie kun je bij de finish op dag 1 en dag 2 eten en drinken op locatie verkrijgen. Bij de zomereditie, op de camping moet iedereen zelf voor eten en drinken zorgen, je kunt bijvoorbeeld een BBQ voor de hele camping organiseren. Bij de finish op dag 2 is eten en drinken op locatie te verkrijgen. Bij zowel de zomereditie als de wintereditie is bij de start koffie en thee verkrijgbaar.