De Toffee Race 2e editie

Instap rally

De Toffee Race is een rally georganisserd door het team van de Kauwgombalcup. Deze race is speciaal in het leven geroepen voor degene die onze andere rally's nog niet aandurven. Voor deze rally zijn de regels iets minder streng en kun je makkelijker deelnemen. De Toffee Race is ook voor kinderen die graag een echte rally willen ervaren!

De Toffee Trofee

Wil jij kans maken op de sublieme Toffee Trofee? Schrijf je dan nu in met jou team en doe mee!

Waarom ''De Toffee Race''?

De Kauwgombalcup is begonnen met het organiseren van één autorally de zogenoemde ''Roadtrip Challenge''. Deze rally is ontstaan uit het 50 jarige bestaan van tankstation de Pam. Op de toonbank van dit tankstation staat een glazen pot gevuld met kauwgomballen. Dit is ook de reden dat wij de Kauwgombalcup heten. Als er noodgedwongen ander snoep in de glazen pot zit omdat de kauwgomballen op zijn. Dan zijn dit vaak toffees. De meeste klanten die in de shop komen klagen dan ook steen en been dat ze geen kauwgomballen kunnen pakken maar moeten gaan voor de 2e optie. De Toffee Race is dan ook de 2e optie voor iedereen die onze andere rally's nog niet aandurven. Deze rally is ook voor de jonge coureurs onder ons. Voor onze andere rally's geld namelijk een minimum leeftijd van 18 jaar. Voor de Toffee Race niet! Dat is goed nieuws. We hebben nu dus een rally die voor iedereen toegankelijk is. 

De 2e editie

Dit jaar gaan wij de tweede editie van de Toffee Race organiseren. De start is op zaterdag 13 juni 2020. De finish is op de zelfde dag. De start is om 9:30 uur en de finish is om 17:00 uur. De start en finish zijn bij Tankstation de Pam aan de Urkerweg in Urk. 

De route van de Toffee Race gaat alleen door Nederland en bestaat uit ongeveer 250 kilometer mooie gebieden, kleine dorpjes, en leuke plekjes. De route en opdrachten blijven geheim tot aan de start. Alle teams krijgen een routeboek overhandigd bij de start.

Inschrijf kosten

Het inschrijven per team kost €80,- euro. Een team bestaat uit 2 personen (driver & navigator). Voor ieder extra teamlid betaal je €20 extra.

© Kauwgombalcup