Je eigen rally

Ben jij klaar met die standaard saaie bedrijfsuitjes of dagjes weg met je vrienden en ben je toe aan wat meer uitdaging? Dan kan de Kauwgombalcrew dat voor jou regelen! Een roadtrip of autorally geheel naar eigen smaak. Wil je liever een relaxed dagje weg of ben je meer voor avontuur? Gooi samen met je vrienden of collega's ouderwets de wegenkaart op tafel. Tijdens een borrel en een bitterbal garnituur komen de mooiste ideeën naar boven. Je eigen autorally laten organiseren vol gaaf roadtrip avontuur en weergaloze opdrachten. Wij organiseren voor jullie de leukste autorally ooit! 

Geen saai dagje weg!

Route

De Kauwgombalcup is specialist op het gebied van roadtrip routes bedenken en plannen. Wil je 4X4 rijden, tulpenroute doen of op citytrip gaan? Het kan allemaal.

Opdrachten

Willen jullie een rally met gekke opdrachten of juist op tijd rijden? We maken het helemaal zoals jullie het willen. 

Rallyschildjes & Stickers

Voor de ultieme rally uitstraling bieden wij rallyschildjes en stickers aan voor op de auto's. De schidjes en stickers worden gepersonaliseerd naar jouw rally thema.

Aantal dagen

Je kunt een dag rally doen, maar je kunt er ook een weekje weg van maken! Waar heb je zin in? Laat het ons weten!

Kosten

De kosten van de rally heb je natuurlijk zelf in de hand. Die zijn afhankelijk van wat je allemaal wil. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

Kant en klaar of gepersonaliseerd.

Je kunt bij ons een kant en klaar rally pakket bestellen. Maar je kunt ook een hele rally geheel naar je eigen wensen uit laten zetten.

Kant en Klare Rally's

Lekker makkelijk en goedkoop!

Ook is het bij ons mogelijk om een kant en klare rally te bestellen. Omdat dit een rally is die door iedereen gereden kan worden zijn de kosten een stuk lager dan wanneer je een rally laat personaliseren. We hebben drie mogelijkheden: Noord, Midden & Zuid. Je kunt dus kiezen voor een rally in het noorden, midden of zuiden van Nederland. 

Meer informatie

Rally pakket

Het Kauwgombalcup rallypakket bestaat uit het unieke routeboek met route's over wegen waar je misschien nog nooit eerder bent geweest, weergaloze opdrachten voor de grootste funfactor die je niet mag missen en de gewilde rallyschildjes en stickers voor de ultieme rallylook van je voertuig. Wij reiken ook een paar leuke prijzen uit voor de beste teams! De Kauwgombalcrew organiseert met plezier uw rally. Ook zijn we bij de start aanwezig om alles in goede banen te leiden. Bij de start leggen we alle teams het een en ander uit over de rally en de opdrachten. Ook  zetten we onze startboog op voor de ultieme rallysfeer. Ben jij al klaar voor de start?

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor een gepersonaliseerde rally

Versturen