Roadtrip Challenge 5e editie

27 & 28 september 2019

De Roadtrip Challenge is een 2 daagse roadtrip van ongeveer 500 kilometer door Nederland en soms ook een stukje door Duitsland of België. Vol avontuur en leuke opdrachten. Door tijdens deze rally opdrachten uit te voeren kun je punten scoren. Het team met de meeste punten wint de rally en de felbegeerde Kauwgombalcup.

Start & Finish

Start en finish vinden plaats op Urk. De route en de opdrachten krijgt iedereen bij de start. Voor onderweg krijg je natuurlijk een paar kauwgomballen. De start is op vrijdag 27 september 2019 en finish op zaterdag 28 september 2019.

Eat Sleep Ride

De organisatie heeft voor de 5e editie in 2019 een plek waar alle deelnemers kunnen slapen en eten na de 1e dag. Dit zit bij het inschrijfgeld inbegrepen.

Route

De route is elk jaar anders en zit vol uitdaging. Je komt dwars door verschillende nationale parken en rijdt door dorpjes en over wegen waar je waarschijnlijk nog nooit bent geweest. Tussendoor heb je tijd nodig om super gave opdrachten uit te voeren. De route en opdrachten blijven geheim tot aan de start van de rally.

Prijzen

  • De 1e prijs is de felbegeerde Kauwgombalcup gevuld met kauwgomballen en een geldbedrag van €500,-.
  • De 2e prijs is een geldbedrag van €200,- inclusief kauwgomballen.
  • De 3e prijs is een geldbedrag van €100,- inclusief kauwgomballen.
  • Orginaliteits prijs: het team met de orgineelst gepimpte auto wint deze prijs.

Regelement & Handboek

Er kunnen altijd nog wijzigingen in het reglement en handboek verwerkt worden. Dit zal verder geen invloed hebben als je al aangemeld bent. We zorgen dat het bijgewerkte handboek altijd up to date online staat.

Inschrijven

Het inschrijven werkt heel eenvoudig. Je meld je aan door op de website het aanmeldings formulier in te vullen en te versturen. Binnen 24 uur krijg je reactie met de verdere gegevens. Het inschrijven per team kost €250,- euro. Een team bestaat uit 2 personen (driver & navigator). Voor ieder extra teamlid betaal je €95 extra. Voor de Roadtrip Challenge 2019 zijn 50 startbewijzen beschikbaar. Aanmelden kan tot twee weken voor de start.