The Victory Miles Zwitserland

Zwitserland

Tijdens de Victory Miles zomer editie werk je 2000 kilometer aan je karakter. Vijf dagen naar de uitgestrekte Alpen. Alle elementen staan symbool voor jouw persoonlijke krachtmeting om blokkades uit de weg te ruimen die groei belemmeren. Slechte karaktereigenschappen elimineren. Angsten en twijfels ontkrachten om beslissingen te nemen in een relatie of bedrijf. Elke mijl wordt een overwinning. Elke mijl een V-mile. 

2 t/m 6 juli 2020

Coaching: The Victory Miles wordt georganiseerd door de Kauwgombalcup in samenwerking met: Basis-Plan. Tijdens de rally ga je aan de slag met een ervaren coach. Ga in gesprek met andere ondernemers en maak tijd vrij voor zaken waar nooit tijd voor is binnen jouw bedrijf. 

Wat kost het mij? Het kost je een gesprek met je partner, ouders, vriend of vriendin om goedkeuring te krijgen dat je vijf dagen van de radar verdwijnt. Heb je die missie volbracht, verzamel dan een bak met lef om jouw Victory Miles te maken. Financieel gezien kost het 1095,- euro exclusief btw per persoon.

Wat krijg ik ervoor terug? De kosten zijn inclusief overnachtingen, eten en drinken op locatie, activiteiten en coachingsprogramma. Brandstofkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. De investering die je doet valt in het niet bij wat je ervoor terug krijgt. Je ontvangt een weergaloze ervaring waarmee jij anderen gaat inspireren. Je gaat het gaaf vinden om oude patronen op de 'tekentafel' te leggen om als nieuwe bouwstenen te gebruiken voor geestelijke groei. Je 'krijgt het vizier van een Sniper' die doeltreffender de belemmering van jouw geestelijke groei kan elimineren. Je krijgt nieuwe vriendschappen en tenslotte krijgt elk team een Victory Miles rally pakket.

Programma

Dag 1                                                   

Vertrek vanaf Urk naar Zwitserland. Daar komen we savonds aan bij onze eerste overnachting. Tijd genoeg om te eten en elkaar het hemd van het lijf te vragen.

Dag 2

Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt gaan we de bergen in. Hier beginnen we aan de eerste kilometers van onze hike. Een start van een nieuwe uitdaging. Om vervolgens te kijken hoe goed we geestelijk en lichaamelijk bestand zijn tegen extreme situaties. Na het eerste deel komen we aan in de eerste berghut hier kunnen we lekker eten en vroeg slapen. 

Dag 3

Vandaag gaan we verder waar we dag 2 waren gebleven. We vervolgen onze route door de bergen en gaan voor het tweede deel van onze hike. We eindigen deze dag ook weer in een berghut om hier te gaan slapen. 

Dag 4

We staan aan het begin van het einde. Deel 3 van de tocht. We gaan vandaag voor de laatste kilometers. We verzamelen onze laatste moed en lopen op karakter naar de finish. Aan het einde van de dag komen we aan bij onze overnachting hier kunnen we lekker douchen, eten, en onze hike evalueren. We maken ons klaar voor de terugreis.

Dag 5

We stappen vroeg in de auto om te beginnen aan onze terugreis. Aan het einde van de dag komen we aan op Urk. Hier is de Finish van The Victory Miles 

Aanmelden kan t/m 2 juni 2020!

Let op: er kunnen nog wijzigingen in het programma komen. Meer details over de route en het programma krijg je voortijdig aangereikt.