Kauwgombalcup
6th edition

26 september 2020

De Kauwgombalcup is dit jaar een beetje aangepast i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus. Normaal is het een 2 daagse rally van 500 kilometer door Nederland en soms ook een stukje door Duitsland of België. Dit jaar hebben we besloten om de rally maar één dag te laten duren. Door tijdens deze rally opdrachten uit te voeren kun je punten scoren. Het team met de meeste punten wint de rally en de felbegeerde Kauwgombalcup. Ondanks dat het dit jaar anders is dan voorgaande jaren zal ook dit jaar een knal editie worden vol avontuur en leuke opdrachten. Deze editie wil je zeker niet missen!

Start & Finish

Start en finish vinden plaats op Urk. Het startpakket krijg je bij de start. In het startpakket zitten het rallyschild, de stickers, de route en de opdrachten en de nodige spullen voor onderweg. Natuurlijk krijgen alle teams een lading kauwgomballen mee voor onderweg. De start en finish zijn op zaterdag 26 september.

Overnachting

Dit jaar is de rally maar één dag dus is er geen overnachting tijdens de rally.

Route & opdrachten

De route en opdrachten zijn elk jaar anders en zitten vol uitdaging. Je komt dwars door verschillende nationale parken en rijdt door dorpjes en over wegen waar je waarschijnlijk nog nooit bent geweest. Tussendoor heb je tijd nodig om de gaafste opdrachten ooit uit te voeren. Je krijgt een lijst met opdrachten die je samen met je team moet doen om punten te scoren. Elke editie verzinnen we de gekste dingen. 'Probeer samen met je team gratis in Attractiepark Slagharen te komen en ga daar met je hele team in de Free Fall'. Of 'Ga douchen bij een Duitser'. De route en opdrachten blijven geheim tot aan de start van de rally.

Auto

Je auto mag niet jonger zijn dan het bouwjaar 2005. Alles wat ouder is dan 2005 en APK goedgekeurd is mag deelnemen aan de rally.

Pimp your ride!

Zorg dat jullie zo origineel mogelijk bij de start verschijnen want alleen dan maken jullie kans op de originaliteitsprijs!

Prijzen

  • De 1e prijs is de felbegeerde Kauwgombalcup gevuld met kauwgomballen, een geldbedrag van €200,- en een startbewijs voor de volgende editie.
  • De 2e prijs is een geldbedrag van €100,- inclusief kauwgomballen.
  • De 3e prijs is een geldbedrag van €50,- inclusief kauwgomballen.
  • Orginaliteits prijs: het team met de orgineelst gepimpte auto wint deze prijs. (Deze prijs is elke editie iets anders.)

Inschrijven

Het inschrijven werkt heel eenvoudig. Je meld je aan door op de website het aanmeldings formulier in te vullen en te versturen. Binnen 24 uur krijg je reactie met de verdere gegevens. Het inschrijven per team kost €150,- euro. Een team bestaat uit 2 personen (driver & navigator). Voor ieder extra teamlid betaal je €50,- euro extra. Voor de Kauwgombalcup 2020 zijn een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar dus wees er snel bij want vol=vol! Aanmelden kan tot twee weken voor de start.

© Kauwgombalcup