De Toffee Race 2e editie

Instap rally

De Toffee Race is een rally georganisserd door het team van de Kauwgombalcup. Deze race is speciaal in het leven geroepen voor degene die onze andere rally's nog niet aandurven. Voor deze rally zijn de regels iets minder streng en kun je makkelijker deelnemen. De Toffee Race is ook voor kinderen die graag een echte rally willen ervaren!

De Toffee Trofee

Wil jij kans maken op de sublieme Toffee Trofee? Schrijf je dan nu in met jouw team en doe mee!

Waarom ''De Toffee Race''?

De Kauwgombalcup is begonnen met het organiseren van één autorally de zogenoemde ''Roadtrip Challenge''. Deze rally is ontstaan uit het 50 jarige bestaan van tankstation de Pam. Op de toonbank van dit tankstation staat een glazen pot gevuld met kauwgomballen. Dit is ook de reden dat wij de Kauwgombalcup heten. Als er noodgedwongen ander snoep in de glazen pot zit omdat de kauwgomballen op zijn. Dan zijn dit vaak toffees. De meeste klanten die in de shop komen klagen dan ook steen en been dat ze geen kauwgomballen kunnen pakken maar moeten gaan voor de 2e optie. De Toffee Race is dan ook de 2e optie voor iedereen die onze andere rally's nog niet aandurven. Deze rally is ook voor de jonge coureurs onder ons. Voor onze andere rally's geldt namelijk een minimum leeftijd van 18 jaar. Voor de Toffee Race niet! Dat is goed nieuws. We hebben nu dus een rally die voor iedereen toegankelijk is. 

De 2e editie

De route van de Toffee Race gaat alleen door Nederland en bestaat uit ongeveer 250 kilometer mooie gebieden, kleine dorpjes, en leuke plekjes. De route en opdrachten blijven geheim tot aan de start. Alle teams krijgen een routeboek overhandigd bij de start.

Meer info over de 2e editie volgt nog.

Inschrijfkosten

Wanneer de inschrijving voor deze rally wordt geopend worden ook de kosten bekend. Nog even afwachten dus.