Je eigen rally

Ben jij klaar met die standaard saaie bedrijfsuitjes of dagjes weg met je vrienden en ben je toe aan wat meer uitdaging? Dan kunnen wij dat voor jou regelen! Een roadtrip of autorally geheel naar eigen smaak. Gooi samen met je vrienden of collega's ouderwets de wegenkaart op tafel. Tijdens een borrel en een bitterbal garnituur komen de mooiste ideeën naar boven. Je eigen autorally laten organiseren vol gaaf roadtrip avontuur en weergaloze opdrachten. Start nu!

Rally voor groepen

Ons team is gespecialiseerd in het organiseren en uitzetten van autorally's. Wij zijn altijd bezig om de leukste route's en gekste opdrachten te bedenken. We kunnen rally's op maat of kant en klaar leveren. Een kant en klare rally is makkelijk en goedkoop. Een rally op maat kun je helemaal naar eigen wensen invullen. Als het gaat om rally rijden als bedrijfsuitje, personeelsfeest, familiedag of een unieke activiteit met vrienden dan moet je zeker bij ons zijn! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het complete rally pakket

Het Kauwgombalcup rallypakket bestaat uit het unieke routeboek met route's over wegen waar je misschien nog nooit eerder bent geweest, weergaloze opdrachten voor de grootste funfactor die je niet mag missen en de gewilde rallyschildjes en stickers voor de ultieme rallylook van je voertuig. Wij reiken ook een paar leuke prijzen uit voor de beste teams! Wij organiseren met plezier uw rally. Ook kunnen we bij de start aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Bij de start leggen we alle teams het een en ander uit over de rally en de opdrachten. Ook  zetten we onze startboog op voor de ultieme rallysfeer. Ben jij al klaar voor de start?

Geen saai dagje weg!

Route

De Kauwgombalcup is specialist op het gebied van roadtrip routes bedenken en plannen. Wil je 4X4 rijden, tulpenroute doen of op citytrip gaan? Het kan allemaal.

Opdrachten

Willen jullie een rally met gekke opdrachten of juist op tijd rijden? We maken het helemaal zoals jullie het willen. 

Rallyschildjes & Stickers

Voor de ultieme rally uitstraling bieden wij rallyschildjes en stickers aan voor op de auto's. De schidjes en stickers worden gepersonaliseerd naar jouw rally thema.

Aantal dagen

Je kunt een dag rally doen, maar je kunt er ook een weekje weg van maken! Waar heb je zin in? Laat het ons weten!

Kosten

De kosten van de rally heb je natuurlijk zelf in de hand. Die zijn afhankelijk van wat je allemaal wil. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

Kant en klaar of gepersonaliseerd.

Wij kunnen rally's op maat of kant en klaar leveren.

Kant en klare rally's

Lekker makkelijk en goedkoop!

Ook is het bij ons mogelijk om een kant en klare rally te bestellen. Omdat dit een rally is die door iedereen gereden kan worden zijn de kosten een stuk lager dan wanneer je een rally op maat laat organiseren. We hebben drie mogelijkheden: Noord, Midden & Zuid. Je kunt dus kiezen voor een rally in het noorden, midden of zuiden van Nederland. 

Bestel nu!

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor een gepersonaliseerde rally

Versturen

© Kauwgombalcup