Je eigen rally!

Rally op maat

Onze crew is gespecialiseerd in het organiseren en uitzetten van autorally's. Wij zijn altijd bezig om de leukste route's en gekste opdrachten te bedenken. We kunnen Eigen Rally's en Kant & Klare rally's leveren. Een Kant & Klare rally is snel, makkelijk en voordelig. Een Eigen Rally kun je helemaal naar eigen wensen invullen. Als het gaat om een bedrijfsuitje, personeelsfeest, familiedag of een unieke activiteit met vrienden dan moet je zeker door ons een autorally laten organiseren! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

EIgen Rally

Volledig naar eigen wensen.

Een gezellig weekendje weg met familie of vrienden op de planning en nog steeds opzoek naar een activiteit? Of je wilt dit keer een uniek bedrijfsuitje organiseren? Dan ga ik hier nu geen aantrekkelijk verkoop praatje houden. Want je kunt gewoon contact met ons opnemen en dan regelen wij het voor je!

Kant & Klare Rally

Snel, makkelijk, voordelig en corona proof!

Ook is het bij ons mogelijk om een Kant & Klare rally te bestellen. Omdat dit een rally is die wij klaar hebben liggen zijn de kosten een stuk lager dan wanneer je een rally op maat laat maken. En kunnen wij deze rally's op korte termijn leveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag nu een offerte aan:

Versturen

© Kauwgombalcup