Online Rally

ZOMEREDITIE 2021

Let the game begin!

Versla jij alle andere teams en kom je met jouw team bovenaan in het Online Rally klassement? Doe nu mee!

Score Online Rally:

450p

De 1e plek

Team Krantenwijk

325p

De 2e plek

Team het Gespuis

275p

De 3e plek

Team Kruiwagen

100p

De 4e plek

Team Tiel

Hoe werkt het

Bestel het routeboek door op de knop ''Routeboek bestellen'' te klikken. Download de gratis Kauwgombalcup app in de App Store of Google Play Store. Nu ben je klaar om de rally te rijden en de opdrachten te doen. Registreer je team pas wanneer je de rally wil gaan rijden. Na de registratie krijg je 12 uur de tijd om de opdrachten in te leveren. Stuurt de gemaakte opdrachten naar ons toe. De uitslag komt op de website en in de app zo kun je gelijk zien wat jullie score is.

Routeboek

Het routeboek bestaat uit een gave route met uitdagende opdrachten. Je krijgt toegang tot het routeboek in de Kauwgombalcup app. Voordat je de rally gaat rijden moet je jouw team nog online registreren. Je volgt de routebeschrijving over een unieke route. Tijdens de route moet je opdrachten doen om punten te scoren. De route van de Online Rally is makkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. De route bevind zich midden in Nederland en heeft twee start/finish locaties. Je kunt starten of finishen in Blokzijl (Overijssel) en Laren (Gelderland).

Prijzen

Staat jouw team na 17 september op nummer 1? Dan win je de Online Rally. Je wint een VVV Cadeaukaart t.w.v. €50,- euro. En jouw team wordt vereeuwigd in onze Wall of fame in de Kauwgombalcup app.

Spelregels

Deelnemen aan deze rally is heel eenvoudig. Dit betekend natuurlijk niet dat er geen regels zijn. Wanneer je het routeboek hebt en je hebt jouw team geregistreerd ben je klaar om de rally te gaan rijden. Iedereen is verplicht zich te houden aan de verkeersregels. Het is gewoon allemaal openbare weg dus houd rekening met medeweggebruikers. Je krijgt toegang tot het routeboek in onze app en verdere instructies krijg je via Whatsapp toegestuurd. De rally duurt ongeveer 5 uur en je kunt de rally rijden wanneer het jou het best uitkomt. Het registratienummer krijg je na het bestellen van het routeboek en is maar éénmalig geldig. Het routeboek kost €29,50 euro per team. Registreren kan elke dag tussen 09:00 uur en 12:00 uur 's ochtends. Na het registreren heb je 12 uur de tijd om de rally te rijden en de opdrachten in te leveren. Aan deze editie kun je meedoen van 17 juni t/m 17 september 2021.