Online Rally

Let the game begin!

Versla jij alle andere teams en kom je met jouw team bovenaan in het Online Rally klassement? Doe nu mee!

Uitslag Online Rally Second Edition:

715p

De 1e plek

Team Olav

570p

De 2e plek

Team Grandijk, grandioos en slim tegelijk!

525p

De 3e plek

Team Monkey's on the road

165p

De 4e plek

Team Espresso Boys

Hoe werkt het

Eerst bestel je het routeboek op de knop ''Routeboek bestellen''. Je krijgt toegang tot het routeboek in de app. Klik op de knop ''Team registreren''. Nu ben je klaar om de rally te rijden en de opdrachten te doen. Je stuurt de gemaakte opdrachten naar ons toe. De uitslag komt op de website en in de app zo kun je gelijk zien wat de score is.

Routeboek

Het routeboek bestaat uit een gave route met uitdagende opdrachten. Je krijgt toegang tot het routeboek in de Kauwgombalcup app. Voor dat je de rally gaat rijden moet je jouw team nog online registreren. Je volgt de routebeschrijving over een unieke route. Tijdens de route moet je opdrachten doen om punten te scoren. De route van de Online Rally is makkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. De route bevind zich midden in Nederland en heeft meerdere start/finish locaties.

Prijzen

Het gaat natuurlijk allemaal om de unieke ervaring en de gave opdrachten die je krijgt. Maar het kan zijn dat je ook nog in de prijzen valt.

Je wint als jouw team op de datum wanneer de rally eindigt op de 1e, 2e of 3e plek staat.

Spelregels

Deelnemen aan deze rally is heel eenvoudig. Dit betekend natuurlijk niet dat er geen regels zijn. Wanneer je het routeboek hebt en je hebt jouw team geregistreerd ben je klaar om de rally te gaan rijden. Iedereen is verplicht zich te houden aan de verkeersregels. Het is gewoon allemaal openbare weg dus houd rekening met medeweggebruikers. Je krijgt het routeboek met de instructies digitaal toegestuurd. De rally duurt ongeveer 5 uur en je kunt de rally rijden wanneer het jullie uitkomt maar let op doe de rally wel binnen de aangegeven periode. Hierna komt er een nieuwe ronde met een nieuwe route en nieuwe opdrachten. Het registratienummer krijg je na het bestellen van het routeboek en is maar éénmalig geldig.