Online Rally

Let the game begin!

Versla jij alle andere teams en behaal jij met jouw team de hoogste score? Doe nu mee! 

475p
De 1e plek

De GT

450p
De 2e plek

Sunny Days

0p
De 3e plek

-

0p
De 4e plek

-

Hoe werkt het

Eerst bestel je het routeboek op de knop ''Routeboek bestellen''. Je krijgt het routeboek digitaal aangeleverd. Je moet je team daarna registreren. Klik op de knop ''Team registreren''. Nu ben je klaar om de rally te rijden en de opdrachten te doen. Je stuurt de gemaakte opdrachten naar ons toe. De uitslag komt op de website en zo kun je gelijk zien wat de score is. Bekijk de video om te zien hoe je aan deze rally mee kunt doen.

Routeboek

Het routeboek bestaat uit een gave route met uitdagende opdrachten. Je krijgt het routeboek digitaal aangeleverd. Je kunt je dan met jouw team online registreren. Je volgt de routebeschrijving over een unieke route. Tijdens de route moet je opdrachten doen om punten te scoren. De route van de Online Rally is makkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. De route bevind zich midden in Nederland en heeft meerdere start/finish locaties. Je kunt starten in Vierhouten of in Wijk bij Duurstede.

Prijzen

Het gaat natuurlijk allemaal om de unieke ervaring en de gave opdrachten die je krijgt. Maar hoe leuk zou het zijn als jullie ook nog in de prijzen vallen!

De 1e prijs: VVV Cadeaukaart €50,-

De 2e prijs: VVV Cadeaukaart €20,-

De 3e prijs: VVV Cadeaukaart €10,-

Je wint als jouw team op de datum wanneer de rally eindigt op de 1e, 2e of 3e plek staat.

Spelregels

Deelnemen aan deze rally is heel eenvoudig. Dit betekend natuurlijk niet dat er geen regels zijn. Wanneer je het routeboek hebt en je hebt jouw team geregistreerd ben je klaar om de rally te gaan rijden. Iedereen is verplicht zich te houden aan de verkeersregels. Het is gewoon allemaal openbare weg dus houd rekening met medeweggebruikers. Aan de rally zit geen tijd verbonden dus je mag er net zolang over doen als jij dat wil. Je krijgt het routeboek met de instructies digitaal toegestuurd. De rally duurt ongeveer 4 uur en je kunt deze rally rijden wanneer het jullie uitkomt maar let op de rally eindigt op 31 juli 2020. De prijsuitreiking is op 1 augustus 2020. Hierna komt er een nieuwe ronde met een nieuwe route en nieuwe opdrachten. Je kunt per rally zo vaak deelnemen als je wil. Het registratienummer krijg je na het bestellen van het routeboek en is maar éénmalig geldig. Het routeboek kost €20,- euro.

© Kauwgombalcup