The Roadtrip Challenge 6th edition

25 & 26 september 2020

The Roadtrip Challenge is een 2 daagse rally van 500 kilometer door Nederland en soms ook een stukje door Duitsland of België. Vol avontuur en leuke opdrachten. Door tijdens deze rally opdrachten uit te voeren kun je punten scoren. Het team met de meeste punten wint de rally en de felbegeerde Kauwgombalcup.

Start & Finish

Start en finish vinden plaats op Urk. Het startpakket krijg je bij de start. In het startpakket zitten het rallyschild, de stickers, de route en de opdrachten en de nodige spullen voor onderweg. Natuurlijk krijgen alle teams een lading kauwgomballen mee voor onderweg. De start is op vrijdag 25 september 2020 en finish op zaterdag 26 september 2020.

Overnachting

De overnachting tijdens de rally is bij de prijs inbegrepen. Alle deelnemers komen na de 1e dag gereden te hebben aan bij de eerste finish locatie waar iedereen even gezellig met elkaar kan eten, drinken en de avonturen kan delen. De jury zal de gemaakte opdrachten beoordelen en als alle deelnemers binnen zijn krijgen ze de tussenstand. Bij de finish is ook gelijk de overnachting. Het is natuurlijk geheel vrijblijvend om op de gezamelijke finish te blijven slapen. Je kunt ook je eigen hotel boeken als je dat liever wilt. Alle informatie hierover krijgt de teamcaptain na aanmelding op de mail.

Route & opdrachten

De route en opdrachten zijn elk jaar anders en zitten vol uitdaging. Je komt dwars door verschillende nationale parken en rijdt door dorpjes en over wegen waar je waarschijnlijk nog nooit bent geweest. Tussendoor heb je tijd nodig om de gaafste opdrachten ooit uit te voeren. Je krijgt voor elke dag een lijst met opdrachten die je samen met je team moet doen om punten te scoren. Elke editie verzinnen we de gekste dingen. 'Probeer samen met je team gratis in Attractiepark Slagharen te komen en ga daar met je hele team in de Free Fall'. Of 'Ga douchen bij een Duitser'. De route en opdrachten blijven geheim tot aan de start van de rally.

Auto

Je auto mag niet jonger zijn dan het bouwjaar 2005. Alles wat ouder is dan 2005 en APK goedgekeurd is mag deelnemen aan de rally.

Prijzen

  • De 1e prijs is de felbegeerde Kauwgombalcup gevuld met kauwgomballen, een geldbedrag van €300,- en een startbewijs voor de volgende editie.
  • De 2e prijs is een geldbedrag van €200,- inclusief kauwgomballen.
  • De 3e prijs is een geldbedrag van €100,- inclusief kauwgomballen.
  • Orginaliteits prijs: het team met de orgineelst gepimpte auto wint deze prijs.

Inschrijven

Het inschrijven werkt heel eenvoudig. Je meld je aan door op de website het aanmeldings formulier in te vullen en te versturen. Binnen 24 uur krijg je reactie met de verdere gegevens. Het inschrijven per team kost €250,- euro. Een team bestaat uit 2 personen (driver & navigator). Voor ieder extra teamlid betaal je €100,- euro extra. Voor The Roadtrip Challenge 2020 zijn 50 startbewijzen beschikbaar. Aanmelden kan tot vier weken voor de start.

© Kauwgombalcup