The Victory Miles Zweden

Zweden

Tijdens de Victory Miles winter editie werk je bijna 3000 kilometer aan je karakter. In zes dagen rond het grootste meer van Zweden. Ervaar de trekkracht van de Siberische Husky's tijdens een sledehonden tocht. Alle elementen staan symbool voor jouw persoonlijke krachtmeting om blokkades uit de weg te ruimen die groei belemmeren. Slechte karaktereigenschappen elimineren. Angsten en twijfels ontkrachten om beslissingen te nemen in een relatie of bedrijf. Elke mijl wordt een overwinning. Elke mijl een V-mile. 

12 t/m 17 februari 2021

Coaching: The Victory Miles wordt georganiseerd door de Kauwgombalcup in samenwerking met: Basis-Plan. Tijdens de rally ga je aan de slag met een ervaren coach. Ga in gesprek met andere deelnemers en maak tijd vrij voor zaken waar nooit tijd voor is. 

Wat kost het mij? Het kost je een gesprek met je partner, ouders, vriend of vriendin om goedkeuring te krijgen dat je zes dagen van de radar verdwijnt. Heb je die missie volbracht, verzamel dan een bak met lef om jouw Victory Miles te maken. Financieel gezien kost het 1295,- euro exclusief btw per persoon.

Wat krijg ik ervoor terug? De kosten zijn inclusief overnachtingen, eten en drinken op locatie, activiteiten en coachingsprogramma. Brandstofkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. De investering die je doet valt in het niet bij wat je ervoor terug krijgt. Je ontvangt een weergaloze ervaring waarmee jij anderen gaat inspireren. Je hebt 'ballast gedumpt' in het Vänern meer of laat het meesleuren in de langste rivier van Zweden. Je gaat het gaaf vinden om oude patronen op de 'tekentafel' te leggen om als nieuwe bouwstenen te gebruiken voor geestelijke groei. Je 'krijgt het vizier van een Sniper' die doeltreffender de belemmering van jouw geestelijke groei kan elimineren. Je krijgt nieuwe vriendschappen en tenslotte krijgt elk team een Victory Miles rally pakket.

FAQ

Programma

Dag 1 

Vertrek vanaf Urk naar Frederikshavn, Denemarken. Daar nemen we 's avonds de veerboot naar Göteborg, Zweden. Tijd genoeg om te eten en elkaar het hemd van het lijf te vragen. Tijdens de overtocht zou je natuurlijk ook nog een powernap kunnen doen. Na een overtocht van 4 uur komen we aan in Göteborg. Hier overnachten we in een hostel.

Let op! De oversteek kan veranderen, i.p.v. de boot kan het zijn dat we over de brug gaan.

Dag 2

Na en uitgebreid en stevig ontbijt maken we ons klaar voor vertrek naar onze bestemming in Värmland. Vanaf Göteborg vermijden we de grote snelwegen en worden we vanaf Trollhättan geconfronteerd met de eerste contouren van het grootste meer van Zweden. Onderweg maken we een stop voor een 'close encounter' met het Vänern meer. Vervolgens trekken we langs het meer naar ons verblijf 100 kilometer vanaf Karlstad. Acclimatiseren, eten, sterke verhalen vertellen en in de kooi. Dit wordt ons 'base-camp'  voor twee dagen.  

Dag 3

08.00 uur: ontbijt en briefing.        09.00 uur start dagprogramma. Tijdens een prachtige en fysieke Hike zetten we een aantal bijbelteksten in verrassende perspectieven. Deze dag staat in het teken van 'roadblocks' uit de weg ruimen die jouw Victory in de weg staan. Door fysieke en mentale opdrachten uit te voeren loop je tegen je eigen beperkingen aan. Er staat een verrassend element op de planning. De hike en de opdrachten worden door een goed opgeleide en ervaren coach gedaan.

Dag 4

Vandaag werken we naar de climax van onze Victory; de trekkracht trotseren van levenslustige Husky's. De Husky's laten ons fysiek ervaren dat slechte karaktereigenschappen blijven trekken. We hebben 'Power' nodig om de regie te krijgen over sterke verleidingen. Goede mindset en geestelijke overtuiging geven het weergaloze gevoel van vrijheid. Na de sledehondentocht trekken we langs de langste rivier van Zweden naar beneden. We overnachten in de buurt van Ransäter.

Dag 5

Vandaag laten we The Victory Miles tot ons door dringen. We trekken het laatste stuk langs het Vänern meer. Onderweg maken we nog een paar mooie stops. We komen in de avond aan in Göteborg. Hier gaan we 's avonds met de veerboot naar Frederikshavn. We overnachten in een hostel in Denemarken. Mooi moment om de trip te evalueren.  

Dag 6

Vandaag maken we vanaf Frederikshavn de laatste mijlen terug naar Urk. We finishen onze Victory Miles met het vieren van onze overwinningen met familie en vrienden. 

Aanmelden kan t/m 10 januari 2021!

De route rond het Vänern meer in Zweden

Let op: er kunnen nog wijzigingen in het programma komen. Meer details over de route en het programma krijg je voortijdig aangereikt.  

© Kauwgombalcup