The Victory Miles

Karakter

Tijdens de Victory Miles werk je keihard aan je karakter. Alle elementen staan symbool voor jouw persoonlijke krachtmeting om blokkades uit de weg te ruimen die groei belemmeren. Slechte karaktereigenschappen elimineren. Angsten en twijfels ontkrachten om beslissingen te nemen in een relatie of bedrijf. Elke mijl wordt een overwinning. Elke mijl een V-mile. 

Coaching: The Victory Miles wordt georganiseerd door de Kauwgombalcup in samenwerking met: Basis-Plan. Tijdens de rally ga je aan de slag met een ervaren coach. Ga in gesprek met andere deelnemers en maak tijd vrij voor zaken waar nooit tijd voor is. 

Wat kost het mij? Het kost je een gesprek met je partner, ouders, vriend of vriendin om goedkeuring te krijgen dat je van de radar verdwijnt. Heb je die missie volbracht, verzamel dan een bak met lef om jouw Victory Miles te maken.

Wat krijg ik ervoor terug? De kosten zijn inclusief overnachtingen, eten en drinken op locatie, activiteiten en coachingsprogramma. Brandstofkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. De investering die je doet valt in het niet bij wat je ervoor terug krijgt. Je ontvangt een weergaloze ervaring waarmee jij anderen gaat inspireren. Je gaat het gaaf vinden om oude patronen op de 'tekentafel' te leggen om als nieuwe bouwstenen te gebruiken voor geestelijke groei. Je 'krijgt het vizier van een Sniper' die doeltreffender de belemmering van jouw geestelijke groei kan elimineren. Je krijgt nieuwe vriendschappen en tenslotte krijgt elk team een Victory Miles rally pakket.

FAQ

© Kauwgombalcup