FAQ

Is The Victory Miles een wedstrijd?

Nee, The Victory Miles is geen wedstrijd het gaat bij deze rally niet om punten scoren door opdrachten te doen of om wie de snelste tijd heeft. Tijdens The Victory Miles staan de activiteiten die we samen doen centraal.

Wat als ons team met pech komt te staan?

Dat is heel jammer. Wees daar op voorbereid. Andere deelnemers zijn niet verplicht om te helpen maar we doen wel een beroep op de hulpvaardigheid van alle deelnemers. Lukt het niet om met behulp van mededeelnmers weer op de weg te komen dan moet er toch een beroep op de ANWB of een andere hulpdienst gedaan worden. De organisatie is niet verantwoordelijk voor repatriëring. Wel is het verplicht om de organistie op de hoogte te stellen. De organisatie rijdt met een bezemwagen mee met de rally. Mocht je dus echt niet verder kunnen zorgen we ervoor dat je zo goed mogelijk bijvoorbeeld met de trein of bus weer terug kan. De kosten van de terugreis zijn voor eigen rekening.

Gaat mijn verzekering moeilijk doen als ik aan de rally deel neem?

Dat kan. Misschien 'gooien' ze je er direct uit. Nee hoor, de meeste verzekeringsmaatschappijen doen niet moeilijk als je uitlegt wat de Victory Miles inhoud en dat het niet gaat om een ' off the road rally'. We raden in ieder geval wel aan om het aan je verzekering te melden. Je kunt bijvoorbeeld verwijzen naar deze website.

Hoe kan ik mij inschrijven?

Heel simpel. Lees het handboek goed door, als je dan nog enthousiast bent vul je het online aanmeldformulier in. De organisatie checkt vervolgens de gegevens. Binnen 24 uur ontvang je van ons een bevesting van deelname. Aanmelden:

Wat zit er bij het inschrijfgeld inbegrepen?

De kosten zijn inclusief startpakket, overnachtingen, eten en drinken op locatie, activiteiten, coachingsprogramma en een prachtige route. Brandstof en overige kosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.